Home » Hund » Aktivering…
Tax jobbar med aktiveringsspel på sitt sätt
Det finns många sätt att lösa problem på!

Aktivering…

Det är inte klokt vad tiden rusar iväg när man har mycket att göra- vi är redan inne i mitten av februari och vårsolen börjar kika fram så smått. Just nu har det visserligen slagit om och blivit kallare igen, -10 grader visade termometern idag på morgonen. Men det innebär också att solen skiner och den lilla snön vi fick i helgen ligger kvar så det är betydligt ljusare igen. Jag märkte för någon vecka sedan att det började bli riktigt varmt på vår trappa när solen ligger på. Så våren är snart på gång…. Jag måste komma ihåg att gå och titta om mina snödroppar har kommit upp någonting än.

Nu har jag två hundkurser som rullar, bägge två är sådana som jag ofta hade Astra med på så det känns väldigt tomt nu. Den ena är hundmöteskursen där hon nästan alltid var med som störning under de två sista tillfällena och den andra är Aktivera mera. Aktiveringskursen hade hon tyckt varit riktigt rolig och hon och husse hade nog jobbat i ett rasande tempo tills hon stupade av trötthet. När hon var yngre jobbade de nonstop i 1,5 timme men de sista åren räckte det oftast med 1 timme sedan tyckte hon att det var dags att gå hem 😉

Själv jobbar jag febrilt med att få över alla produkter till vår nya butikslösning så att allt är på plats när den går ut live i början av mars.  Det ska bli spännande att se hur den tas emot! Den kommer helt klart att bli mer lättjobbad för mig när allt är klart vilket jag ser fram emot.

Vi har också hunnit fira yngste sonen som fyllde 21 år häromdagen. 😛  För första gången bjöd han på födelsedagsfika i sitt och sambons egna hem. Med och firade var även äldste sonen, hans fru och min mamma så det var en trevlig eftermiddag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.