Home » Film » All time high!
Glannas statistik på Google analytics

All time high!

Redan första februari, januari försvann i ett nafs vilket i och för sig var tur för jag är inte en vintermänniska. Åtminstone inte när det inte är en ordentlig vinter med snö som lyser upp. Som det är nu är det mest en mörk månad som ska passeras.

Måndagskvällar har jag hundkurs, Cirkuskonster & klickerträning vilket alltid brukar vara en rolig kurs. Så är det också denna gång med både hundar och ägare som bjuder på sig själva. Jag vet inte vilka som har roligast, hundarna eller vi människor, men det är nog rätt jämnt lopp tror jag. Gösta och husse är också med i den gruppen och jösses vad trött Gösta är efteråt! För honom är det första gången någonsin som han ska fokusera och jobba samtidigt som det är andra hundar, människor och roliga leksaker i samma rum. Första gången hade han fullt sjå med att försöka titta var alla höll hus och vem som lekte med vad. Nu tredje gången kunde han fokusera på husse i nästan 45 minuter innan de fick ta en längre paus- riktigt bra gjort!

Taylors ägare ville lära henne att skälla på kommando men eftersom hon sällan skäller så var det svårt att klicka in beteendet. Tills de lyckades komma på vad de skulle göra för att trigga igång henne!

Även om januari är en mörk månad så slog vi rekord i antal besökare på glanna.se – 24 200 unika besökare på en månad! Wow! allt jobb som läggs ner ger också resultat.

2 comments

  1. Grattis! Bra jobbat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*