Home » Hund » Aprilväder…
Vattenpöl i skogen

Aprilväder…

Det var minusgrader i morse, maken som cyklade till stationen hade både vantar och mössa på sig. På dagen sken solen så när jag på eftermiddagen var klar med min översättning passade jag på att gå ut i trädgården en stund. Det är skönt att kunna rensa bort lite torra växter från i fjol mellan jobbpassen. Trots att jag bara hade en tjockare tröja på mig blev jag svettig i solen. Framåt 16.30 började det mulna på ordentligt och precis när maken ställde in cykeln i garaget igen började det regna.

Lite oroligt kollade jag väderprognosen medan vi åt middag och det såg ut som om det skulle fortsätta regna några timmar. Det är inte många gånger jag har behövt ställa in en hundkurs men när det regnar och bara är 6-7 grader då är det inte roligt att vara på kurs. Det går väl an att gå ut och gå med hunden, då är man ju i rörelse hela tiden men på en kurs så blir det trots allt flera stunder då alla blir stillastående. Alla hundar är heller inte så förtjusta i att vara ute i regnet. Jag beslöt trots allt att ställa kvällens kurs, så får vi ta igen den en annan gång.

Vad hände sedan tror du? Jo- naturligtvis, tjugo minuter senare upphör regnet och under hela kvällen har det bara kommit några stänk.  😕

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*