Home » Hund » Är det dags att sova???
Golden retriever och Berner sennen
Gösta och Melissa

Är det dags att sova???

Gösta har tyckt att jag har varit tråkig idag… Maken har varit på sitt jobb i Stockholm vilket har inneburit att jag har gått ut med båda hundarna själv. Melissa som börjar bli till åren går inte så fort så man får anpassa hastigheten efter henne och det tyckte Gösta var höjden av tråkighet! Han hade ju massor av ställen som han måste få lukta på och det var han ju bara tvungen att göra i racerfart.  😉  Som tur var har husse kommit hem så nu kan Gösta få gå i sin egen takt tillsammans med husse, då hinner de dessutom komma tillbaka till Melissa och mig några vändor också…

När Gösta tycker att han får lite för lite uppmärksamhet så går han och hämtar en kudde som han snyggt och prydligt lämnar av hos oss. Det innebär att våra kuddar just nu befinner sig på en mängd konstiga ställen i huset. Någon ligger i hallen, någon är på köksbordet och jag har ett antal på mitt skrivbord. Men jag tror knappast att han vill att jag ska sova nu, snarare är det tvärtom- dags att gå ut och hitta på något roligt istället!

Matte- du behöver en kudde till!

Matte- du behöver en kudde till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.