Home » Hund » Astra inlagd på Strömsholms djursjukhus
Svart katt ligger i en liten kartong

Astra inlagd på Strömsholms djursjukhus

Trots en och en halv vecka med antibiotika har Astra bara blivit sämre, så i samråd med vår ordinarie veterinär på AVC togs beslutet att lägga in henne på Strömsholms djursjukhus i går kväll.

Såren är fortfarande fuktiga, även om jag inte tror att de har blivit fler- men det är svårt att säga eftersom de är så många att de inte går att räkna. Men framförallt hostar hon rejält på nätter och förmiddag och har absolut ingen ork alls. Vi har inte ens tagit oss runt kvarteret utan MÅNGA pauser, vi som normalt går ca 8-9 km per dag!

Veterinären på Strömsholm konstaterade att hon började bli uttorkad så de satte dropp på henne. Sköterskan fick gå över till hästavdelningen för att få tag på en tillräckligt stor droppåse till henne! Dessutom skulle de sätta in smärtlindrande och syrgas vid behov. Tyvärr kan de inte ge henne antibiotika intravenöst eftersom alla de sorterna tillhör den grupp som hon fick en allergisk reaktion på.

I dag ska de göra en ny röntgen av lungorna för att jämföra med den vi gjorde förra veckan samt ta lite andra prover. Vi får hoppas att hon piggnar till så att hon snart får komma hem igen!

MEN- Jag vill följa med er hem igen?!

MEN- Jag vill följa med er hem igen?!

Katterna har fått mycket aktivitet på sista tiden, yngste sonens tjej ”TH” hittar på mängder av saker med dem! Det står kartonger lite här och var som de använder som gömställen eller sovlådor och aktiveringsleksakerna är framme flera gånger per dag  😉 . På fotot ovan har Tessan hittat en ”lagom stor/liten” kartong att ligga i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.