Home » Hund » Ätande fotomodeller och hundträning
Katten Piffi är fotomodell för katthalsband Ziggy

Ätande fotomodeller och hundträning

Har vi tur kan vi få något foto med på de produkter vi köper in till webbutiken, men oftast är det jag som får fixa dem själv. Och om vi får något från leverantören så är majoriteten av dem bara bilder på produkten rakt upp och ner och lite roligare bilder än så vill vi ju ha.

Därför får våra djur fungera som fotomodeller men det är inte alltid så lätt att få dem att göra som jag vill, speciellt inte katterna! Piffi brukar gå att muta med mat men jag vill ju inte att hon sitter och äter på alla bilderna.  😉 Vi har under augusti fått hem många nya produkter så nu är vardagsrummet en fotostudio istället. Jag varvar med att fotografera och lägga ut nya produkter i butiken så nu händer det mycket.

I lördags startade kursen i kantarellsök och då var maken och Gösta med. Jag frågade efteråt hur det hade gått för dem eftersom jag inte hade tid att titta så mycket på vad de gjorde. – ”Nja, sa maken, det blir nog ingen kantarellhund av honom inte. Han var måttligt intresserad, han vill ha lite mer aktion”. Hmm, tänkte jag det ska vi nog bli två (eller snarare tre) om.  😉 Så idag har jag börjat intressera Gösta för kantareller. Vi har en udda variant för den växer på vardagsrumsgolvet eftersom det regnar så otroligt ute, men det går bra det med.  😉 Visst går det att få honom att bli intresserad, det gäller ju bara att ha rätt belöning! När han väl insåg att han fick smulor av torkade kycklingköttbullar varje gång han nosade på svampen så gick det med en faslig fart. Så vi får se- det ska nog kunna gå att lära honom att leta efter kantareller.

I går hade jag spårkurs och vi hade ju en himla tur med vädret, 16-17 grader varmt och mulet. Precis när kursen var slut och vi gick tillbaka till bilarna så började det duggregna. Regnet ökade sedan på mer och mer och har fortsatt sedan dess. Jag såg inte när Gösta spårade med husse men det hade tydligen gått riktigt bra när spåren blev lite längre, så det är också en sak som vi kommer att fortsätta träna på.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*