Home » Företagare » Blogg event & fraktbolag igen
Port a poo- hållare för bajspåsar

Blogg event & fraktbolag igen

Hela dagen har jag varit i Stockholm och lyssnat på olika föreläsare samt minglat runt med andra företagare. Det var ett event för företagare som finns på webben och framförallt för de som har en företagsblogg.

Det var inte direkt något nytt och jag hade nog hellre lyssnat till några färre föreläsare som hade fått längre tid på sig att prata, men det skadar inte att bli påmind om sådant som man redan vet.

Fotografen Jini SofiaNågra av dem stack dessutom ut lite beroende på att de kunde fånga publiken bättre än de andra. En var fotografen Jini Sofia som hade en otrolig utstrålning. Hon lyckades få allihopa att både analysera vilken som var vår bästa sida ( i ansiktet) och få oss att grimasera för slappna av i käken samtidigt som hon hade ett enormt kroppsspråk som verkligen förmedlade de olika känslor som hon pratade om. Att hennes fotografier som visades i bakgrunden dessutom var helt enastående gjorde inte saken sämre.

Nina Jansdotter föreläserNina Jansdotter pratade om nättroll och näthat vilket är ett väldigt aktuellt ämne. Alla som syns och hörs lite utöver den stora massan drabbas av dessa personer som på något sätt anser att det är deras rättighet att förminska och trakassera. Nina påpekade hur viktigt det är att inte låta sig tryckas ner av dessa personer.

Per Holknekt avslutade dagen med att berätta om sin entreprenörsresa (så mycket man hinner på 20 minuter) och om alla gånger han har ansett sig som svagare och sämre än andra men ändå lyckats även om vägen har tidvis varit krokig. Nyttigt att höra att även en sådan person har den typen av tankar och funderingar.Per Holknekt Även han har en enorm utstrålning på scenen och vi alla kunde nog se honom som en blyg 11-åring framför oss.

Dessutom fick jag träffa några av mina Facebook-vänner på riktigt vilket alltid är kul. Vi syns på nätet i flera olika sammanhang och en av dem har jag dessutom pratat med i telefon men vi har aldrig träffats förrän nu.

Maken jobbade hemifrån i dag så när jag kom hem förväntade jag mig att fraktbolaget hade varit här med paketet som skulle ha kommit i går. Men inte då! När jag spårar paketet på deras webbsida så står det att det var lastat för utleverans i går men att det sedan skulle levereras enligt överenskommelse. Frågan är bara vem de har kommit överens med? Inte har de hört av sig till mig i allafall. Så på måndag blir det ett nytt telefonsamtal till dem, service har de nog inte hört talas om- suck! Ett annat bolag hade dock varit här med en leverans av Port-a-poo så de ska jag bokföra och lägga ut i butiken.

I dag skickade dessutom Payson ut sitt nyhetsbrev för april-månad och vi är en av deras utvalda e-handlare som presenteras där. Det syns i statistiken över antalet besökare i butiken att den steg ordentligt den timme då nyhetsbrevet gick ut- riktigt kul!

Glannas erbjudande i Paysons nyhetsbrev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.