Home » Katt » Bortglömda katter
Påskfjädrar på golvet i hallen

Bortglömda katter

Plötsligt hörde jag en massa ljud ifrån hallen så jag var tvungen att gå och se efter vad som var på gång. Det visade sig att Stina hade hittat ett byte som Piffi naturligtvis också ville titta närmare på. Nu var det bara att deras intressanta byte var mina påskfjädrar och när de såg att jag var på väg så smet de snabbt därifrån!  🙄

Vi har inte haft fjädrar i något påskris inomhus på massor av år eftersom de brukar vara väldigt spännande för våra katter. Men jag brukar sätta några i ett ris utanför ytterdörren, vilket jag hade tänkt göra idag. Men när jag var på väg ut så ringde telefonen så jag lade i från mig fjädrarna i hallen och gick in igen. Naturligtvis glömde jag sedan bort dem ända tills katterna alltså hittade några spännande påsar som de släpade ner på golvet. Nu ligger fjädrarna i skåpet så vi får väl hoppas att jag kommer ihåg att sätta ut dem i morgon istället….

Så nu sitter tre katter runt mig och tycker att de är alldeles bortglömda. För eftersom de inte fick leka med fjädrarna så borde jag faktiskt ta fram deras aktivitetsleksaker istället! Eftersom jag är en snäll matte så får jag väl göra det då!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.