Home » Hund » Bus i snön med bästa kompisen
Golden retriever och Eurasier som busar
Vaddå?! Är inte detta en normal ställning?

Bus i snön med bästa kompisen

I morse när jag vaknade var det fullt av snö ute!  😛  Jag tyckte att matte tog alldeles för lång tid på sig att bli klar innan jag fick komma ut… Väl ute så försökte jag både busa, nosa och kissa, helst allt på samma gång. Inte nog med att det är roligt att leka i snön, alla dofter kommer fram mycket mer också och jag vill ju nosa på alla fläckar!

På lunchen svängde matte åt ett annat håll och då förstod jag att vi var på väg till min bästa kompis Shanti. 😀 Han är visserligen fortfarande bara en valp men vi har riktigt roligt ändå. Nu är jag dock inte riktigt lika säker på att min och hans matte tycker att det är så kul när vi försöker busa fast vi går på cykelbanan. Jag brukar skärpa mig när matte säger till, men det är ju inte så lätt att uppföra sig då jag har någon som biter i min svans eller i mitt öra.

Eurasier- 4 månader gammal

Det här är Shanti- och han sitter still!

Våra mattar har bestämt att vi ska gå ordentligt på en promenad först innan vi går hem till oss där vi får busa hur mycket vi vill i trädgården. Vi springer, vi brottas och vi har så kul! Matte tyckte att det var bra att det hade kommit snö för då blir jag inte så smutsig, fast jag tror att hon ändrade sig när jag och Shanti började gräva i min sandlåda. Eftersom vi var blöta av snön så råkade visst sanden fastna lite extra bra i pälsen…  😉

Sedan fick jag följa med matte ner på stan när hon skulle hämta husse vid tåget och då passade vi på att gå i Vasaparken en stund och där är det MASSOR att lukta på. Så nu väntar jag på att husse och matte ska gå och lägga sig så att jag får sova ordentligt, för jag är riktigt trött!

/Gösta

2 comments

  1. Va roligt med bra kompisar Gösta!
    Visst är det väl dags att vi ses snart igen?
    🙂

  2. Det tycker jag- jag längtar efter lite diggipepp! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.