Home » Hund » Busig katt och sommarpromenad
Katten Piffi busar i torktumlaren

Busig katt och sommarpromenad

Vilket skönt sommarväder vi har haft idag, precis lagom varmt och växlande molnighet. 😎 Så vi har tagit det rätt lugnt, fixat lite i trädgården och tagit hand om tvätt och annat efter resan. Så bestämde vi oss för att också ta en rejäl promenad. Nu när vi inte har hund längre så måste vi ju bestämma oss för det. Tidigare var det bara ren rutin att vi skulle ut med Astra och eftersom både hon och vi gärna varierade våra promenadvägar så åkte vi ju ofta iväg någonstans.

Vi åkte i dag ut till Björnön och gick 5 km-spåret i rask takt, det var riktigt skönt! T.o.m i de riktigt jobbiga backarna försökte vi hålla tempot uppe. Vi konstaterade också att det har blivit riktigt fint där ute sedan de högg ner träden för några år sedan. Nu ser man faktiskt ut över vattnet vilket man inte gjorde tidigare. Dessutom hade vi perfekt utsikt över flyguppvisningen som pågick på Västerås flygplats. Björnön ligger precis på deras inflygningssträcka och det var för flygets skull som träden fälldes. Det var ett himla liv och massor med insändare då om hur hemskt det skulle bli när skogen försvann och fåren skulle flytta dit. Men som så mycket annat så blev det bra tillslut.

Sommarlandskap Björnön Västerås

Björnön

Hemma sedan skulle jag ta ut tvätten ur torktumlaren och fick då sällskap av Piffi. Det är inte så ovanligt, hon är ofta med när jag gör något men denna gång var hon på riktigt bus-humör! Hon tog tag i strumporna och ville inte släppa dem och när jag tillslut lyckades få tumlaren tom så fick hon ett tok-ryck och snurrade runt med sådan fart att cylindern började gunga, vilket var ännu roligare.  😛 De flesta kort jag tog på henne då är alldeles suddiga eftersom kameran inte hängde med i hennes rörelser.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*