Home » Företagare » Dags för rutiner igen
Blåsippor i skogsbacken

Dags för rutiner igen

Som jag har skrivit tidigare så försöker jag jobba med att skapa strukturer och rutiner för mitt arbete. Eftersom jag har haft en viss brist på den fronten under ca 50 år så tar det lite tid innan jag kommer in i det ordentligt. Eller snarare att jag lyckas hålla mig kvar i det arbetssättet, det går bra en period innan jag märker att jag har börjat halka tillbaka igen. Men jag ser det positivt! Nu märker jag trots allt att jag är på väg tillbaka till det mer ostrukturerade livet igen.

Det är inte så att jag sitter sysslolös om dagarna, jag jobbar bara inte med det som är viktigast just nu. Det får till resultat att när jag sedan inser att det snart är dags att skicka ut nyhetsbrev så måste jag jobba till 120% med det istället. Det är dessa stressiga byten av arbetsuppgifter som jag inser att jag inte mår bra av och borde försöka att planera bort så långt som det är möjligt.

Nu när våren äntligen är på intåg behöver jag också planera in dagliga promenader där jag bara njuter av allt som händer i naturen, sådant som jag tog för givet när Astra levde. Då gick jag ju ut oavsett väder och hon hade sällan bråttom utan ville ta sin tid till att nosa och undersöka allt hon hittade.

Jag har några punkter kvar på nyhetsbrevet att fixa innan det skickas ut i morgon kväll, det får jag ta innan hundkursen som startar i morgon. Sedan ska jag sätta mig och planera igen! 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*