Home » Hund » Det finns mycket att lära sig!
Gösta, en golden retriever badar i sjön

Det finns mycket att lära sig!

Nu har det blivit omvänd ordning här hemma, husse är borta på dagarna (och ibland även på nätterna!) och matte är hemma hos mig. Jag föredrar ju att båda är hemma samtidigt!

Men med matte så får jag hitta på lite fler saker, vi åker till olika platser där jag får bada, leta efter dummies eller bara springa runt och det tycker jag är kul! Det är så kul att jag visst glömmer bort att springa tillbaka till matte när hon visslar.  🙄  Så nu har hon satt fast en sådan där lång lina på mig igen, hrrrmm jag kanske ska börja lyssna lite (men bara lite) mer på henne!

Men idag fick jag inte springa i vattnet fast jag ville, hon sa att det var en massa gröna farliga alger i vattnet.  😥  Inte vet jag vad hon menade, det går väl lika bra att bada ändå?!

När husse kom hem på kvällen så fick vi följa med på mattes kurs och träna på att möta en massa skällande hundar. Några av dem var ju rätt kul så dem kunde jag busa med lite efteråt men de andra skällde bara på mig- jag som är så snäll! Ja, ja alla är vi ju olika, de tycker kanske att det är roligt att skälla- vad vet jag?

Golden retriever apporterar en skoJag har kommit på ett superbra knep! När jag vill gå ut så springer jag ut i hallen och hämtar mattes skor. Det har fungerat riktigt bra, ofta har vi gått ut en stund då. Men nu tror jag att matte har blivit lite mer misstänksam, hon verkar inte tro på att jag behöver gå ut 20 gånger om dagen…  😆

Sedan har jag lärt mig en massa andra bra saker, jag vet hur jag ska plocka ner äpplen från trädet (och sedan äta upp dem förstås), jag kan också trösta Tessan varje gång hon har fått en tablett genom att först slicka henne på huvudet och sedan jaga iväg henne och jag kan sätta fart på tvätten som hänger ute på torkställningen genom att ta tag i en tröja och sedan springa runt, runt.

Nu är det dags att sova för natten så att jag orkar med att lära mig något nytt imorgon, det kanske börjar bli dags att lära sig hur man öppnar dörren till skåpet där min mat-tunna står?! 😉

Go’natt!    /Gösta

One comment

  1. Gösta provar kommentarsfunktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*