Home » Hund » Ensam promenad
Astra med husse vid Mälaren

Ensam promenad

Ibland kör livet ihop sig, jag var borta på en heldagskurs och maken blev insnöad i Oslo. Som tur var kunde yngste sonen och hans tjej hjälpa till och gå ut med Astra, vilket hon tyckte var liiite märkligt 🙄 . De hade jobbat en del med henne i skogen så hon var helt slut efteråt! Maken kom hem sent på fredagskvällen (ett dygn senare än planerat) efter att ha tagit tåget via Göteborg istället för flyg till Arlanda.

Man arbetar vid containerHelgen blev intensiv, vi hade beställt en stor container för att lägga trädgårdsris i. Sonen hade tidigare fått i uppdrag att klippa ner en lång häck samt att ta ner några träd, så allt det riset skulle bort. Prognosen visade på regn under söndagen, vilket det också blev, så lördagen blev den stora trädgårdsdagen. Vi var fyra personer som slet ordentligt så straxt före 19 på lördag kväll kunde vi dra presenningen över 22 kbm trädgårdsavfall. SKÖNT!

På söndag förmiddag tog vi en promenad längs Lögarängen med Astra. För ovanlighetens skull var vi helt ensamma där. Vädret inbjöd antagligen inte till att gå ut och gå, det regnade rätt bra och blåste ordentligt. Men med rätt kläder tycker jag att det är ett häftigt väder när naturen visar vilken kraft den har. Astra är ju också av en ras som är anpassad för att klara tuffa väderförhållanden, men när vågorna slog över henne var hon inte riktigt lika förtjust  😆 .

Så denna vecka kommer vi nog att ta det lite lugnare känns det som…

Container med trädgårdsavfall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.