Home » Hund » Finns det ingen mat längre?
Hund ligger bland blåbärsriset i skogen

Finns det ingen mat längre?

Nu måste det ha hänt något i min familj, jag får inte tillräckligt med mat längre! Matte och husse säger att de ger mig lika mycket mat som vanligt men det kan de inte göra för jag är ju hungrig! Det är nästan en ny känsla för mig, för jag brukar ju inte vara så noga med att äta, att hoppa över ett mål då och då brukar inte spela så stor roll för mig. Matte brukar skryta med att de minsann kan låta mat ligga framme utan att jag tar den (fast det är värre med katterna förstås- de brukar passa på!). Men nu letar jag efter något att äta överallt…

Favoritgrannens kylskåp skulle jag kunna öppna om ingen såg mig  😉  och katternas mat får matte ha superkoll på om inte jag ska äta upp den. I dag fick jag åka med matte till mattemor och där hittade jag i ett obevakat ögonblick hennes hink som hon kastar tomma konservburkar i. Hon hade minsann ätit något som luktade väldigt gott, men jag hade sådan otur att hinken ramlade med ett brak när jag skulle smaka och då blev jag avslöjad.  😕

Matte stekte pannkakor i dag och sådana har jag aldrig någonsin tyckt om, men är man hungrig så är man. Jag fick några smakbitar som jag raskt åt upp, matte påstod att hon hade stoppat några tabletter i pannkakorna, men det tror jag inte på. Jag är nämligen EXPERT på att peta bort allt vad tabletter heter! 😆

Min hosta är bättre igen även om jag blir rätt trött och andfådd när vi är ute så det blir inte riktigt lika långa promenader längre. Enligt matte är det ett litet bekymmer, speciellt eftersom jag vill äta mer än vanligt. Hon påstår att min aptit kan bero på kortisontabletterna jag får, men jag tror att det beror på att jag är äldre och vill njuta av det goda i livet! 😛

Voff från Astra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.