Home » Företagare » Fler spännande produkter till husdjuren
Karta över mässområdet Interzoo

Fler spännande produkter till husdjuren

Ytterligare en dag på mässan Interzoo och nu har vi klarat av alla utställningshallar med totalt ca 1800 utställare. Även om vi inte har tittat i detalj på allt så har vi åtminstone passerat förbi alla och tittat närmare på dem som vi tyckte var intressanta.

Vi har också träffat några av de leverantörer som vi köper ifrån i dag och de kände igen vårt företagsnamn direkt när vi kom in i deras montrar, så det var lite kul. Vi har också fått lite förhandstips på nya produkter som de har på gång.

Vi har också hittat flera produkter hos en av våra nuvarande leverantörer som vi kommer att köpa in till julhandeln, så håll utkik! Jag är övertygad om att de kommer att bli populära!

En annan sak som slog oss var att förr om åren när man gick på mässor så hade i princip alla godisskålar som stod framme till besökarna men dessa har minskat under årens lopp. Men på denna mässa står det massor av skålar framme men det är betydligt oftare att de innehåller hund- eller kattgodis! Så det gäller att titta noga på vad man tar om man är godissugen!  😉

Nå, hittade vi något annat roligt idag då? En låda till mopeden eller mc:n kanske där hunden kan sitta?

Speciell låda för hunden till mopeden

Eller ett litet nätt reningsverk till akvariet kanske?

Reningsverk till akvarium modell större

Tycker du att din katt behöver lite mer motion kanske ett ”hamsterhjul” modell större skulle kunna passa?

"Hamsterhjul" till katter

Nu får det räcka med mässbesök denna gång, i morgon börjar vi röra oss hemåt igen. Vi har massor av uppslag, kataloger och kontakter som ska hanteras när vi väl är på plats i Sverige igen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.