Home » Hund » Galen vecka
Golden retriever apporterar simmande

Galen vecka

Jösses, vissa veckor är värre än andra! Den här veckan har tillhört en av de mest intensiva på väldigt länge. Jag har varit ute på uppdrag måndag – torsdag, varit hemma ett par timmar innan det har varit dags för kurser. Min arbetsdag har börjat kl. 7 och slutat ca kl. 22.30. Maken har varit bortrest (och haft lika långa dagar på annat håll) så någon avlastning från hans sida har jag inte heller haft. Gösta har fått hänga med då det har fungerat och i övrigt har han haft hundvakt. Vid ett par tillfällen har han varit ensam hemma i max 3 timmar och det har gått jättebra! Jag har försiktigt kikat in genom fönstret när jag har kommit hem och han har legat på golvet i hallen och sovit väldigt gott!  🙂 Men det har märkts på honom att även han har varit trött den här veckan, så mycket nya intryck hela tiden.

Katterna har accepterat honom fullt ut nu, de rör sig fritt i huset igen. Numera har vi också tagit bort gallret in till vårt sovrum så nu kan Gösta röra sig i hela huset även nattetid. Tessan kan fortfarande väcka honom någon gång på natten men oftast går han bara och lägger sig någon annanstans i stället. När båda var instängda i sovrummet så kunde Gösta inte låta bli att försöka lugna Tessan genom att slicka henne på huvudet, vilket bara fick henne att bli mer irriterad.

På midsommarafton tog vi det lugnt, vi behövde vila ordentligt alla tre! I dag har det blivit en mix av saker gjorda, lite trädgårdsjobb, lite företagsjobb och så en tur till Lövudden så att Gösta fick bada. Det är så roligt att se hur han njuter av att springa ut i vattnet för att söka sina leksaker. Jag har beställt ett antal dummies men har ännu inte hunnit få dem så just nu är det leksaker som gäller.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*