Home » Hund » Glanna har fått en ny medarbetare!
Golden retriever Gösta lär sig spela spel

Glanna har fått en ny medarbetare!

I dag har företaget utökats med en ny medarbetare, vi hälsar Gösta välkommen till oss! Han kommer att vara fotomodell, städhjälp, ordningskille, träningskompis och mycket mer… Vi får prova oss fram till vad som passar honom men vi kommer säkert att ha mycket glädje av varandra!  😀

Gösta är drygt ett år gammal och är av rasen Golden retriever. Han har bott hos sin kennel sedan han föddes tillsammans med många andra hundar så det kommer att bli en rätt stor omställning för honom att komma hit som ensamhund. Men han älskar att få vara nära och att få jobba så vi kommer säkert att trivas bra tillsammans.

Golden retrievern Gösta

Tessan, Piffi och Stina undrade vad vi hade med oss när vi äntligen kom hem igen, men eftersom de var hungriga så måste de ju ändå komma fram och titta på den konstiga saken som kom in genom dörren. Gösta som aldrig har sett sådana där små varelser med fyra ben och STOR svans var lika fundersam. Men de har nu åtminstone nosat lite på varandra under överinseende så om vi ger alla lite tid så ska det nog gå bra. Det är Tessan som vi nog behöver ha lite extra koll på eftersom hon åter börjar bli rätt rastlös eftersom hon inte längre får sin medicin mot sköldkörteln. Hennes ena sår har läkt, de andra är bättre men tyvärr kommer hon åt att klia på dem så sårskorporna åker av hela tiden.

Gösta som redan har fått en del apporteringsträning har redan visat sina talanger. Maken lät honom få prova på ett av aktiveringsspelen och när Gösta väl förstod att det var spelet som han skulle intressera sig för så lyfte han av klossarna och apporterade dem till maken. 😀 Vadå äta upp maten som låg under? Klossarna skulle ju lämnas av till husse!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.