Home » Hund » Gott nytt 2017!
En trött Gösta, golden retriever

Gott nytt 2017!

Matte säger att det är ett nytt år nu så jag ska visst önska alla gott nytt år. Jaha, då gör jag väl det då- Gott nytt år allihopa!

Jag är ganska trött i dag måste jag säga, husse och matte körde slut på mig i går och inte gick de och lade sig någon gång i natt heller. De senaste dagarna har det varit mycket smällande runt omkring oss, först trodde jag att jag skulle få springa iväg och söka men det var tydligen ingen som sköt någon fågel.  😐

Så i går åkte vi ut till Johannisberg där jag fick springa i långlinan och både husse och matte lekte och busade med mig. Dessutom körde vi en del sökövningar där jag fick leta reda på min dummy. Matte tyckte att husse gjorde det lite för lätt och sa åt honom att gömma dummyn lite mer. Vet du vad han gjorde då? Han lade den högst upp på en 1,5 meter hög stubbe! Matte blåste ju närsökssignal när jag var på rätt område och letade men hur jag än nosade runt så kunde jag inte hitta den! Däremot så hittade jag både en gammal ölburk och ett pappersskräp men det var ju inte rätt. Husse fick hjälpa mig lite och lägga dummyn så att den stack ut över kanten lite, då fick jag syn på den! Men jag fick jättemycket beröm av matte när jag tillslut hittade den.

Det har blåst en massa de senaste dagarna så den is som hade börjat lägga sig på Mälaren har försvunnit och det var ju tur! För då kunde jag få ett nyårsdopp! Det var så kul att få springa ut i vattnet och leka 🙂 .

Senare på kvällen så fick jag jobba både med aktiveringsspelen och söka godis inne så jag var ordentligt trött innan vi tog sista kvällspromenaden. Eftersom matte och husse inte gick och lade sig någon gång så fick jag ju vakna till ibland för att se vad de höll på med och då såg jag att det var en massa konstiga blixtar på himmelen samtidigt som det smällde för fullt. Det var ju något som inte riktigt var som vanligt så jag kollade lite på vad det kunde vara men eftersom både matte och husse satt och tittade på tv som vanligt så var det tydligen inget att bry sig om så jag gick och lade mig för att sova igen.

/Gösta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.