Home » Hund » Grattis Astra på din 10-års dag!
HUnd, Cäo da Serra da Estrela

Grattis Astra på din 10-års dag!

I dag är det en speciell dag, för idag är det min födelsedag! Grå om nosen är jag, men det är ju bara stiligt… Hela 10 år har jag blivit, klokare och förståndigare förstås men lika envis som vanligt!

Matte tog en lång promenad i skogen med mig idag och jag fick klättra, nosa och gräva nästan så mycket som jag ville 😉 .  Till fika fick jag ett vitt råhudsben, det har jag inte haft något på mååånga år! Jag tröttnade på dem så matte köpte inga fler eftersom hon bara fick kasta bort dem, men nu var det ju lite spännande igen. Jag bar runt på det, lade det under soffbordet, tog det med mig till uterummet och ut i trädgården. Men jag har inte riktigt bestämt mig än för om jag ska tugga på det eller inte, vi får se.

Alldeles nyss fick jag min ”födelsedagstårta”, en vomburgare med vispad grädde och en i hoprullad ostskiva uppe på- DET du! Men medan jag väntade på att få mitt varsågod, så försökte Stina att smaka på grädden- mycket oförskämt! Men som tur var puttade husse lite på henne så att hon backade.

Man med hund och katt

Hmff… matte- Stina försöker ta min födelsedagstårta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.