Home » Katt » Gubben- förlåt Katten i lådan
Katten Piffi ligger och lurpassar i en kartong

Gubben- förlåt Katten i lådan

Hemma hos oss hittar man ofta en eller ett par kartonger på golvet. Det är klart, har man webbutik så behöver vi kartonger för både in- och utleveranser. Men framförallt är det de kartonger som kommer med olika varor till oss som ofta blir stående någonstans i huset när varorna har packats upp. Slarvigt av oss att inte ta hand om dem kanske någon tycker, men våra katter är definitivt av motsatt åsikt!

Kartonger ska INTE slängas- de ska användas till sovplats, gömställe eller upphöjd utsiktsplats, allt enligt katterna. Så husse och matte har gett efter och låter dem ha några kartonger i taget. Den senaste har varit mycket flitigt använd under de ca två veckor som den har legat i vardagsrummet. Den ligger med öppningen vänd mot köket och hallen så den katt som ligger i den har fullständig uppsikt över vem som kommer utan att vederbörande person ens ser katten.

Alla tre katterna tycks vara lika förtjusta i den, de turas om att ligga och lurpassa på oss när vi går förbi. På bilden är det Piffi som håller ställningarna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.