Home » Hund » Härlig vårdag
Mälaren har inte sköljt än

Härlig vårdag

I morse var det rätt mulet väder men eftersom vi hade några ärenden så bestämde vi oss för att ta en promenad ändå. Men lagom till att alla praktiska sysslor var klara så tittade solen fram så det blev en skön promenad längs Mälarens strand. Än så länge har inte Mälaren sköljt, det finns fortfarande lite is kvar. Jag läste i tidningen att deras is-rapportörer gissade på att det skulle vara dags till 1 april och det kan nog stämma om det inte börjar blåsa ordentligt innan dess.

Sjöfåglar står på isenDet var mycket folk ute och gick och det känns fortfarande väldigt konstigt att inte ha en hund med sig ut. Men medan jag och maken satt vid strandkanten och njöt av solen kom en glad labrador fram till oss för att hälsa. Det visade sig vara Mira och hennes husse som gick valpkurs hos mig för ca 3 år sedan. Så vi fick en trevlig pratstund och tillfälle att kela lite med Mira innan de gick vidare.

I övrigt har vi tagit det rätt lugnt idag och ännu är vi inte riktigt i fas med sommartiden. När vi började bli hungriga och tyckte att det var dags för middag så var klockan redan 19.00. Nu borde vi också gå och lägga oss för att orka upp i morgon men det känns inte riktigt dags än om kroppen får bestämma. Men vi vänjer oss väl precis som vi brukar göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.