Home » Hund » Hjälp vad händer?!
Golden retriever Gösta med tomteluva

Hjälp vad händer?!

Något sådant här har jag aldrig varit med om! Fullt med folk som dyker upp hemma med både mat och paket, några bor i gästrummet och de lägger strumpor i precis lagom höjd för mig att hämta. Jag försökte verkligen dela på mig själv för jag ville ju så gärna ha koll på vad alla gjorde, speciellt när någon var i köket…  🙄

Jag hade fullt upp med att hämta både det ena och det andra så det var ju tur att matte hade fyllt upp sina fickor med godis till mig! Dessutom hade husse burit in ett träd i från skogen. Både jag och katterna var ju tvungna att titta lite närmare när husse låg platt på magen under trädet. Om han låg där så måste det betyda att det var något intressant där under så vi kröp också dit så gott vi kunde. Han gav visst trädet lite vatten att dricka men jag lyckades inte komma åt den vattenskålen. 😕

Jag fick också paket, ett var från min favoritgranne och det var fullt med godis och en lååång benfläta. Den var så lång att matte tog bort den efter ett tag för att hon tyckte att jag hade ätit tillräckligt mycket ändå. Faktiskt så höll jag nog med henne för det är tröttsamt att gnaga på en sådan. Sedan fick jag en stor boll som det låg en liten boll inuti, jag får be matte visa senare hur den ser ut. Jag kan säga att jag har jobbat och jobbat i flera dagar för att få ut den lilla bollen och när jag har fått lite hjälp av husse har det gått men det är svårt!

Nu har de flesta människorna åkt hem igen, bara lillmatte är kvar (och hennes strumpor i lagom Gösta-höjd  😉 ), så det har lugnat ner sig betydligt. Så för första gången på några dagar har jag kunnat sova på dagen en stund och det behövdes! Tur att det bara är jul en gång om året!

/Gösta

Golden retrievern Gösta kikar i julklappssäcken med husse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.