Home » Hund » Hrrm… ska det se ut så?
Vinterbild från Västerås

Hrrm… ska det se ut så?

I år tycks vi ha fått en tidig vinter, undrar om det blir som vintern 2009-2010 då snön kom i november och sedan bara fylldes på mer och mer under hela vintern? Att det kommer snö så här års är ju inte så ovanligt men den brukar smälta bort ganska snabbt igen men nu verkar det som om vi kommer att få minusgrader ett tag till.

Gösta tycker att det är roligt att fara runt och leka i snön, favoriten just nu är att jaga bollen som ligger i trädgården eftersom den har blivit hårdfrusen och knastrar så mysigt. Dessutom kan han sladda runt så snön yr om honom.

I går kväll hade jag kurs i cirkuskonster & klicker och eftersom den snabbt blev fullbokad så får inte Gösta vara med. Men han följde varje rörelse jag gjorde när jag plockade i ordning alla saker. När jag sedan lämnade honom hemma stoppade jag mjukost i hans Kong, som vi brukar göra när vi lämnar honom ensam. Då brukar han vara sysselsatt med att slicka ut det ett tag innan han sedan lägger sig i hallen och sover. Men inte i går! När maken kom hem ca 45 minuter efter att jag hade gått så möttes han av Gösta som var i full fart med att ”försköna” huset en aning!  🙄

Golden retrievern Gösta har haft det tråkigt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.