Home » Katt » I dag har min matte varit dum!
Två katter ligger på sängen
Varför stör du oss när vi sover?!

I dag har min matte varit dum!

För det mesta tycker jag att min matte är ganska okej även om jag inte gärna sitter i hennes famn. Men så är jag ingen knäkatt heller! Matte ger mig mat och jag kan sitta bredvid henne i soffan och då kliar hon på mig vilket jag tycker är riktigt skönt.  🙂

Men jag har nog märkt att Tessan är lite mer irriterad på henne numera, framförallt på morgnarna. Jag har lyckats klura ut att matte tydligen stoppar i henne en liten röd tablett och det är Tessan inte så glad över. Antagligen smakar den inte så gott annars borde hon väl inte vara så ilsken kan jag tycka. Fast det är klart, Tessan är ju lite mer kräsen än vad Piffi är. Piffi skulle nog inte ens märka om det låg något konstigt i hennes mat, hon äter nästan allt med god aptit.  😉

Men i vilket fall som helst, i dag blev även jag sur på matte! Eftersom vi är innekatter så påstår matte att våra klor måste klippas ibland, men det håller jag inte alls med om! Jag hatar att bli fasthållen och det har inte hjälp hur mycket matte än har försökt träna mig att kunna sitta still. Så numera håller hon helt enkelt fast mig och klipper klorna fast jag fräser och bits och i dag var det tydligen dags igen. 😥

Så när hon släppte mig var jag också sur ett tag och försvann högst upp i vår klätterställning där jag låg och blängde på henne! Men nu kan jag inte vara arg längre, det är ju snart dags för henne att plocka fram min aktivitetsleksak…

/Stina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.