Home » Film » Inte är väl badsäsongen slut?
Katten Stina busar vid datorn

Inte är väl badsäsongen slut?

Nu när vi har fått snö och det är flera minusgrader så tycker matte att det borde vara för kallt att bada- men det vet jag inte om jag håller med om!  😛  Jag badade ju för några dagar sedan när matte stod på stranden och frös… Inte ville hon kliva i vattnet heller för att mitt koppel skulle räcka längre ut  😕 Det var ju bara -1° i luften…

Jag har kommit på att det är superkul att borsta tänderna! Jo- det är säkert… för min tandkräm smakar kyckling. När matte är klar med borstningen brukar jag få en extra slick av den bara för att jag var så duktig! Om du har någon sådan där människotandkräm som smakar mint eller något annat konstigt, så tycker jag definitivt att du ska byta!  😛

Nu har jag börjat förstå katterna lite bättre, men när de springer runt åt alla håll då kan jag inte låta bli att springa efter för jag vill också vara med. Matte säger att de är busiga och vill leka, men de vill ju inte leka med mig?! Matte tog kort på Stina när hon låg framför datorn och busade men jag fick  minsann inte hoppa upp på skrivbordet… ibland är livet lite orättvist!

/Gösta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.