Home » Företagare » Inte bara VD utan även IT-ansvarig
Skärmdump på wordpress

Inte bara VD utan även IT-ansvarig

Det låter ju rätt flashigt att titulera sig VD, vilket jag ju är. Men jag är också ekonomiansvarig, lokalansvarig, utbildningsansvarig, kommunikatör, e-handlare, lager- och transportansvarig… och så vidare.

Med tanke på att vår webbsida Glanna.se har så pass många läsare så är vi också intressanta för de mindre seriösa aktörerna på marknaden. Även om vi har olika virus och anti-spam funktioner aktiverade så är det titt som tätt någon som lyckas utnyttja vår sida till sina mindre roliga ändamål.

Än så länge har det bara hänt vid ett tillfälle att den blivit hackad så att den inte visades men det händer andra mer irriterande intrång. Dessutom gillar inte Google när det börjar bli för mycket spam-sidor kopplade till den och då åker vi obönhörligen ner i deras rankingsystem och det vill vi naturligtvis inte.

Så i dag har jag och maken axlat rollen som IT-ansvarig och IT-support också. Förhoppningsvis har vi fått bort allt skräp som har smugit sig in, samtidigt som vi har passat på att skruva lite på alla parametrar för att få sidan att ladda lite snabbare.

Undrar om jag kan gå till chefen och förhandla fram lite löneförhöjning nu när jag har fixat detta på en röd dag?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.