Home » Film » Jag får väl jobba på egen tass

Jag får väl jobba på egen tass

Matte var tråkig i dag, hon höll på med blommorna i trädgården så jag fick roa mig bäst jag kunde ändå.  😉

Det visade sig att hon hade glömt ställa undan min verktygslåda, ja… har inte alla hundar en egen verktygslåda???!!! Den är jätterolig att jobba med när husse eller matte stoppar godis i alla fack, det är så många ställen jag måste öppna.  😀

Ja, i alla fall… medan matte höll på med blommorna fick jag syn på att den stod på altanen och eftersom jag var både hungrig och jobbsugen så satte jag i gång på egen tass. Fast efter att ha jobbat en stund insåg jag ju att det inte fanns något godis i den!  🙁

Men matte är ju trots allt ganska snäll, så hon gick in och hämtade mitt godis och gömde i lådan så jag fick jobba på riktigt!

//Astra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.