Home » Hund » Jag svääälter……
Golden retriever Gösta tittar på alla änder
Undrar om jag får apportera någon fågel?

Jag svääälter……

Det här har inte varit någon rolig vecka, husse och matte ger mig ingen mat alls! Nja… lite kanske men jag vet inte om jag vill kalla ris och kokt fisk för mat!  😥  Speciellt när jag får så små portioner… Visserligen har jag ju känt att jag inte har varit bra i magen och jag har fått väcka matte några nätter för att jag behövde gå ut, men så drastiska åtgärder behöver de väl inte ta till?!

Dessutom kom matte på mig när jag en kväll stod och gjorde rent kattlådan, inte blev hon glad heller! Jag som tänkte vara snäll så att hon slapp göra rent den (och så kunde jag ju passa på att fylla magen med något också  😉  ). Nu har de stängt för dörren så att jag inte kommer åt den, men jag tror att jag ska prata med Piffi så kan vi kanske hitta på något sätt.

Min matte har knappt varit hemma heller, hon har jobbat och så har visst min mattemor varit sjuk så hon har varit hos henne en massa. Tur att jag har husse hemma! Men nästa vecka tror jag att både matte och husse ska ha semester så då kan vi kanske hitta på något roligt!

Fast jag har fått varit med på lite utflykter också, en dag var vi till Svartån och där var det MASSOR av änder! Oj, jag visste knappt åt vilket håll jag skulle titta. Men jag fick inte simma ut och hämta någon, men ärligt talat så vet jag inte om jag hade vågat heller- de var ju så många!

En annan dag blåste det rejält och det flög grenar här och var. Då åkte vi ner till Mälaren och gick runt Notudden. Där har jag aldrig varit så det var spännande att nosa överallt. Men matte var så envis, hon stannade hela tiden eftersom hon tyckte att jag drog i kopplet.  JAG?! Det var ju HON som var så långsam att hon inte hann med mig.  😀

En mycket blåsig dag vid Mälaren

Nu ska jag gå och se om jag kan övertala husse eller matte att ge mig någonting annat än ris och fisk- några rejäla skopor mat skulle inte sitta fel!

//Gösta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*