Home » Företagare » Jordgubbar och utflykt till Ängsö
Jordgubbar

Jordgubbar och utflykt till Ängsö

I år har vi inget speciellt planerat när det gäller semestern, det var inte så länge sedan vi var på Island så vi tar dagarna lite som de kommer.

Jag och maken tar ett ryck med mitt arbetsrum, det har blivit rätt rörigt där då många funktioner ska få plats på en begränsad yta. Så det är ett projekt som passar bra de dagar då vädret är lite sämre. Soliga dagar är det antingen trädgårdsarbete eller små utflykter som gäller. Vi var och plockade jordgubbar en dag, ca 10 kg blev det så bortsett från den obligatoriska jordgubbstårtan har det också blivit några burkar jordgubbssylt.

Det var skönt att doppa tassarna!

Det var skönt att doppa tassarna!

I går var vi ut till Ängsö och Fiskarfruns café och åt räksmörgås alternativt varmrökt lax. Då åkte även min mamma med, hon börjar bli till åren och har inte så lätt att röra sig så hon föredrar när hon kan få sällskap med sig ut. Det var en solig och varm dag så det var riktigt skönt vid Mälaren. Astra var ganska stökig, men hon har precis börjat löpa och hade svårt att koppla av. Men hon blev nöjd när maken tog henne med sig för en promenad i omgivningen.

Min mamma

Min mamma

Yngste sonen med flickvän

Yngste sonen med flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.