Home » Hund » Kall och blöt maj
En bukett liljekonvaljer

Kall och blöt maj

Maj har visst varit kallare och blötare än normalt  🙁 . Ja, regn har vi fått så det räcker och blir över! De få dagar som vi har haft uppehåll har det gällt att hinna klippa gräsmattan för den har då gillat allt regnande  😉 . Min favoritblomma, liljekonvalj blommar i alla fall så det gäller att passa på att plocka in en bukett.

Astra är kvar på Strömsholm, förhoppningsvis får vi hämta hem henne i morgon. De har lyckats få hennes allmäntillstånd att förbättras något, hon har börjat äta och har en lugnare andning. De skulle ta bort droppet i kväll för att se om hon lyckas hålla kroppens vätskenivå i balans. Förutom dropp har de gett henne antibiotika, kortison, slemlösande och antiinflammatorisk medicin. Eftersom hon inte heller ville äta i början så fick de ge henne näringslösning, men nu hade de visst hittat något foder som passade henne  😉 , kräsen som hon är!

Det har känts väldigt tomt utan henne här hemma! Trots att regnet vräkte ner i går var både jag och maken på väg några gånger att sätta på oss alla regnkläder för att ta en promenad innan vi kom på att vi faktiskt inte behövde gå ut. Grannarna har frågat efter henne för de är så vana vid att se oss ute i alla väder…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*