Home » Hund » Kallt, regnigt och hostig hund
Blommande träd Enköping

Kallt, regnigt och hostig hund

Det har inte varit något vidare väder, kallt bara 6-7 grader och regn så det blev till att plocka på sig vinterjackan igen. Solen har tittat fram lite tidigare under helgen men inte så mycket att det direkt har inbjudit till trädgårdsarbete. Gräsmattan har dock fått sig en omgång av gödsel, vilket den mycket väl behöver.

Vi har passat på att ta korta utflykter med Astra för att ge henne lite mental stimulans. Hon uppskattar att få gå och nosa på andra ställen än de gamla vanliga. Hon är väldigt hostig och även om hon är ganska pigg så blir det plötsligt ett tvärstopp då hon måste lägga sig ner och hämta andan och ta igen sig en stund. Antingen har hon åkt på en lunginflammation eller så är det hennes nya allergivaccin som hon reagerar på. Hon har tid hos veterinären på tisdag så får vi se… Eksemen verkar vara på bättringsvägen men de har blivit fler, så nu har jag nog hittat ett tiotal fläckar på henne :(.

Vi var bland annat ute vid Lövudden och gick med henne och där har bävern varit framme. Det vänstra trädet på bilden har de gnagt av helt så det hade ramlat och hängde fastkilad i en tall. Det högra trädet stod fortfarande upp men det var bara kärnan kvar på trädet så det krävdes bara en lite kraftigare vindpust för att få det att falla omkull.

Två träd avgnagda av bäver

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.