Home » Hund » Kräsen- nej det kan jag väl aldrig tro?
Blöt hund i skogen
Det har regnat också!

Kräsen- nej det kan jag väl aldrig tro?

Har inte min matte och husse semester snart? De bara jobbar och jobbar… Fast jag ska väl inte klaga, matte jobbar ju nästan alltid hemifrån och husse har också varit hemma rätt mycket nu. Hans tåg går visst inte som de ska eftersom de tydligen bygger om spåren någonstans.

Min hosta är det lite si och så med, ibland är det bättre och ibland sämre. Matte säger att det beror på vädret, när det är soligt blir den värre för då är det visst mer gräspollen i luften. Vi hade en vecka med bara sol och riktigt varmt, då var det jobbigt tyckte jag. Nu är det bättre igen, lite mer lagom temperatur.

Husse försökte bjuda mig på lite glass häromdagen, men han hade ju jordgubbsglass i strut och det var ju ingen höjdare. Matte däremot hade lakritsglass och den försökte jag minsann få smaka på- den luktade ju sååå gott! Jag satt jättefint och tittade henne i ögonen med min finaste blick, jag lade upp tassen i knäet på henne och jag puffade lite med nosen. Tillslut gav hon med sig och lät mig få smaka- oj så gott! Men hon tyckte inte att det var så bra om jag åt så mycket så jag fick bara en liten bit  😥  Då fick jag ju övergå till husses tråkiga jordgubbsstrut, men själva struten kunde man ju inte äta! Den spottade jag ut så snyggt på gräsmattan.

Hund slickar ur glasstrut

Bitar av glasstrut på gräsmattan

Nä- glasstruten spottade jag ut igen!

Så nu när det är varmt får jag lite glass, vaniljglass (nja…) blandat med lite saltlakritsglass (JAAA!). De stoppar ner glassen i en plastmugg bara för att jag ska få jobba lite extra för att komma åt den.  😉 Så även om jag inte tycker om när det blir varmt ute, så kan jag ju se fram emot glassen i alla fall!

//Astra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.