Home » Hund » Kvällsfavoriten!
Dog pyramid, aktiveringsleksak för hundar

Kvällsfavoriten!

Astra älskade att få jobba med sin ”röda” (Dog pyramid) varje kväll. Det var en sorts nedvarvning inför natten och när den var tömd på torrfoder så var det dags att sova. Hon var väldigt intensiv när hon skulle ha ut maten och hon använde gärna sina tassar till att slå på den så att den for över hela vardagsrummet.

Vi har introducerat den för Gösta nu och till en början förstod han inte alls vad han skulle göra med den. Jag satt med på golvet och puttade på den och uppmuntrade varje liten tendens till att han försökte göra något med den. Han behövde inte ens nudda den till en början, bara att jag såg att han intresserade sig för den.

Andra kvällen som jag tog fram den satte jag också på kameran och nu börjar han förstå att han kan putta försiktigt på den.

Men redan efter några dagar har han förstått hur den fungerar och han jobbar på febrilt för att få ut lite torrfoder. Men han är fortfarande lite försiktig av sig, men det kan jag lova att det har gått över vid det här laget!  😉

Nu väntar han också på att vi ska ta fram den ur skåpet på kvällarna, det tycks ha blivit en favorit även för honom! Men titta på hur den ser ut, lite repig men det är också allt, trots att Astra använde den nästan dagligen i ca 7-8 år. Där kan man prata om kvalitet!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.