Home » Hund » Kvällsrutiner
Kvinna med hund och katt

Kvällsrutiner

Astra har sina rutiner som helst inte ska frångås… Varje kväll ska hon få sin astmainhalation och den SKA hon få uppe i vår säng  😉 . Hon får ju inhalationer på morgonen och numera även vid lunchtid och då spelar det inte så stor roll var hon är, men på kvällen ska hon vara i sängen. Dessutom är det jag som ska vara med henne där, i det läget är faktiskt husse inte lika intressant. Annars är det ju alltid husse som är bäst enligt henne!

Jag kommer inte riktigt ihåg hur det började, men jag tror att jag busade med henne och att det ofta slutade med att jag gömde lite godis eller ett tuggben i sängen. Det här måste ha varit för flera år sedan men det är en rutin som sitter i. De gånger jag har varit hemma men varit upptagen av något annat, så att det har varit husse som skulle ge henne medicinen, så har hon stått nedanför sängen och väntat på mig. Hon har faktiskt också varit och hämtat mig flera gånger när hon har tyckt att jag har tagit för lång tid på mig.

I kväll när jag låg bredvid henne kände jag plötsligt hur någon katt hoppade upp på min rygg. Det var Tessan som tyckte att hon hade hittat en superbra plats att lägga sig på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.