Home » Katt » Läskiga saker händer
Katten Stina har gömt sig under en filt
Bäst att gömma sig!

Läskiga saker händer

När Astra levde så skvallrade hon för mig att hon fick skriva här ibland istället för matte, så nu tänkte jag passa på! Vem är jag då? Jag heter Stina och är familjens klart smartaste katt, jag brukar lyckas klura ut de flesta av mattes aktiveringsspel och jag har tålamodet att söka reda på godiset som husse eller matte har gömt i huset. Tessan och Piffi, de andra två katterna i vår familj vill bara ha godiset utan att behöva jobba för det… Katt jobbar med Dog Brick aktiveringsspel

Men jag är lite försiktig av mig när det gäller nya saker, matte tycker att jag borde ha vant mig vid det här laget att det inte är så farligt om någon kommer på besök. Men jag vet nog att rätt som det är kommer det in en läskig hund så då är det bäst att jag gömmer mig.

Ett annat tillfälle som jag tycker är rätt läskigt det är när matte låter mig gå ut i trädgården! Hon sätter en sele och en lina på mig och så öppnar hon de stora glasdörrarna så att jag får gå ut. Men se- det vill jag inte!

Nåja, efter en liten stund kunde jag väl gå med på att sitta i mattes knä utomhus men efter att ha gått några meter på altanen så smet jag snabbt in igen. Nu tyckte visst inte matte att det var så svårt att hitta mig, hon följde ju bara linan som hon hade satt fast mig i. Men jag kände mig trygg under filten så där kunde jag stanna.

/Stina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.