Home » Företagare » Mål har gett resultat
Nattvy av Västerås sett från Lögarängen
Del av Västerås på kvällen

Mål har gett resultat

Snart är det jul och snön smälter förstås bort… Det var så fint när det var vitt både på träden och på marken. Kan vi åtminstone få slippa slasket i alla fall så är jag glad. Slask och saltade cykelbanor innebär att Gösta måste duschas av varje gång vi har varit ute, dels för att få bort saltet men framförallt för att bli av med allt smågrus som fastnar i hans päls.

Gösta har en rolig (och mycket praktisk) vana när vi kommer in och det är snö ute. Han lägger sig nämligen alltid på mattan i hallen och biter bort alla snöklumpar som sitter mellan trampdynorna och i pälsen. När han sedan är ren så fortsätter han in i huset. 🙂 Astra hade större fanor (den långhåriga pälsen på benen) och därmed fastnade det också mer snö där, men hon var inte så noga med att ta bort den. Så då hade vi alltid blöta pölar inne på golvet där snön hade smält, men det slipper vi nu.

Nu är det många paket som ska skickas iväg till kunder vilket innebär att det alltid blir en vända till fraktbolagen under sen eftermiddag. Då åker förstås Gösta med och vi passar på att rasta honom på olika ställen. Ibland stannar vi vid Lövudden där han kan få springa ordentligt och vid andra tillfällen blir det koppelpromenader men på ställen där han går väldigt sällan. Han tycker att det är så spännande att få gå och nosa lite i sin egen takt.

I år är det första gången som jag har haft olika fastlagda mål med företaget och det har gett resultat! Målen, som var tuffa men realistiska är uppfyllda och det var vi naturligtvis tvungna att fira. Så för första gången på många år tog jag med mig maken ut och åt julbord.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.