Home » Hund » Nu är jag hemma igen!
Trött hund sover i soffa

Nu är jag hemma igen!

Den här våren har varit konstig, för några veckor sedan åkte husse och matte bort och jag fick vara på hundpensionat. Sedan när jag äntligen fick komma hem igen så blev jag sjuk och i fredags så lämnade husse och matte bort mig igen! Den här gången fick jag ligga på sjukhus – ett djursjukhus. Jag har ju varit där förut, flera gånger, men oftast har jag fått åka med hem igen när någon veterinär har klämt och känt på mig en stund. Men i fredags satte en sköterska på mig ett annat halsband som det stod ett nummer på och så tog hon med mig in på en avdelning?! Jag försökte minsann följa efter husse och matte när de gick åt andra hållet, men sköterskan var nästan envisare än min matte, hur nu det kan gå till??? 🙄

Det var nästan mitt i natten när vi gick iväg, de tog lite prover på mig och stoppade i mig några tabletter innan jag sedan somnade. Veterinären sa att jag hade lite feber, att jag började bli uttorkad och att min andning inte alls lät bra men jag orkade inte lyssna så mycket.

På lördagen när jag vaknade visste jag först inte riktigt var jag var, men så kom jag ju ihåg. De som tog hand om mig var snälla, men ingen kan väl tro att jag kan gå med på vad som helst? Inte ens när jag är sjuk… De gav mig mat, men det var ju ingen god mat så jag åt ingenting. Då provade de med några andra sorter, men de fick allt vara också… Men när de hade hällt i mig någon konstig sörja som tydligen skulle innehålla alla bra vitaminer och grejer under hela lördagen så fick jag väl smaka lite på deras mat under söndagen och då blev de sååå nöjda.  😉

Sedan skulle de absolut ha upp mig på ett bord för att ta kort på mig igen. Det tyckte jag var rätt onödigt för det hade de ju gjort veckan innan, när husse och matte var med mig. Nåja, de lyckades tydligen ta några bilder när jag låg på sidan men sedan skulle jag ligga på rygg- men NÄHÄ, DET tänkte jag inte gå med på! Det spelade ingen roll hur sjuk jag var, lägga mig och visa min mage frivilligt inför en massa främmande människor- det kunde de glömma! Eftersom jag krånglade så mycket började jag så klart att hosta massor vilket fick dem att ge upp- JIPPI, jag vann!  😛 Men sedan blev jag så trött så när de skulle ta blodprover orkade jag inte krångla längre. Men jag längtade efter min husse och matte och min sköna soffa så jag drömde att jag var hemma.

Jag fick stanna där hela lördagen, söndagen och nästan hela måndagen, för på måndag kväll när en snäll tjej satte på mig kopplet så gick vi inte ut utan vi gick till ett annat rum och där fanns min husse och matte! Oj, vad glad jag blev! Matte började prata med tjejen om några tabletter som hon hade försökt stoppa i mig genom att muta med mig en varmkorv- Pffttt… tror hon att jag går på vad som helst? Varmkorven fick hon allt slänga i soptunnan, tabletterna stoppade matte i mig senare, utan muta  😕  .

Det är så skönt att få vara hemma igen, jag har varit runt till flera grannar och talat om att jag är hemma igen. Min favoritgranne hade blivit så glad för han såg när matte och husse kom hem med mig. Jag är ganska trött så jag sover mycket, men det är bra mycket bättre att sova i soffan eller i husses säng än på sjukhuset.

//Astra

Stör mig inte när jag ligger i husses säng!

Stör mig inte när jag ligger i husses säng!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.