Home » Hund » Nu är min matte jobbig igen!
Hund
Nybadad Astra

Nu är min matte jobbig igen!

Ibland blir jag bara sååå trött på min matte. Hon ska pilla mig i öronen (Fy- så hemskt!), hon ska sticka mig med sprutor (Nja- går väl an…) och hon ska bada mig stup i ett (tycker jag INTE om!!!). Hon påstår att det inte kliar så mycket i min päls om jag badar, men det vet i sjutton om det stämmer! Nja… kanske lite då…. men det kan jag väl inte säga högt.

Det har varit någon vecka nu som det har varit lite jobbigt med min andning och klåda. Det är visst en massa pollen i luften, varför nu det ska påverka mig, det kan man ju undra?

Nu har dessutom husse packat sin väska och åkt iväg, igen! Men jag har mina misstankar om att det är något mer på gång för jag tycker nog att matte verkar hålla på med en massa också, men jag vet inte vad det är. Undrar om det är något roligt?

Ute är det fullt av vitsippor, det är väl kanske fint men jag är mer intresserad av vad det luktar- och inte är det blommorna jag luktar på. Fast Mollys husse brukar säga att jag är som tjuren Ferdinand som bara lunkar i min egen värld och luktar på blommor… Men alla hundar kan ju inte vara lika sociala som Molly är  😛  .

//Astra

Hund nosar på vitsippa

Vadå- tjuren Ferdinand? Jag?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.