Home » Företagare » Nu har jag varit duktig!
Katten Tessan ligger i gräset och spanar

Nu har jag varit duktig!

Nu måste jag ge mig själv lite uppskattning, en helg full av arbete är avklarad och jag ligger dessutom före min planering!  😆

Både i går och idag har jag haft hundkurser, gårdagens var minst sagt kylslagen med lite duggregn till och från. Men alla var där och vi försökte hålla oss så varma som det gick. Men det blev en stund framför braskaminen när jag kom hem. I dag hade vi nästan alla sorters väder, kallt och duggregn när vi startade som snart gick över till snö. Efter en stund tittade dock solen fram och det blev riktigt varmt och skönt (nåja, allt är relativt…).

Vi var ju också på hundutställningen i går och idag har jag fixat företagets ekonomi. Det är ju snart dags för deklarationerna så då tog jag tag i det också, så nu är både våra privata och företagets deklarationer klara och inlämnade. Företagets ska inte vara inne förrän 1 augusti och jag som brukar vara ute i sista minuten har nu klarat av det med flera månader tillgodo!

I morgon blir det dock tidig uppstigning, Tessan ska till veterinären och kontrollera sin njurvärden. Hon har dåliga njurar sedan flera år tillbaka och får specialmat men vi tycker att hon både äter och dricker mycket mer än tidigare samtidigt som hon är väldigt smal. Så vi får väl se vad veterinären säger.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.