Home » Hund » Ny kurs!
Hund som spelar fotboll
Gösta undrar vilken medspelare som han ska passa bollen till

Ny kurs!

Det märks att det är uppskattat att beställa och betala hundkurserna i webbutiken. I och med bytet till Klarna som betalningspartner får du som kund också möjlighet att välja fler på betalningsalternativ, bland annat att skjuta på betalningen till slutet av september. Redan nu är flera av kurserna fulla eller så gott som fulla, därför har jag lagt in en extra kurs i Kontakt  och vardagslydnad 1. Så du som bor i Västerås och har funderingar på att gå en grundkurs med din hund, passa på nu när det finns platser kvar!

Vi har Melissa på besök nu i helgen igen. Hon och Gösta hade inte sett varandra på några dagar så det blev full fart på båda när de träffades igen.  😉 Det är roligt att se hur de tittar på och lär av varandra, Gösta och jag leker och busar en hel del och då kommer Melissa också och puffar på mig. Och hennes matte säger att hon inte är speciellt intresserad av lek…  😉

I kväll tog vi fram två aktivitetsspel som de fick jobba med. Gösta fick den enklaste eftersom han ännu inte har någon erfarenhet av dem och Melissa fick ett svårare. Gösta stod först och tittade på hur Melissa gjorde innan han provade med sitt spel. Dessutom lade han sedan till ett moment ytterligare, varje kloss som han tog bort skulle apporteras varannan gång till husse och varannan gång till mig.

När det sedan var dags att plocka bort spelen så fick båda hundarna i uppgift att hämta alla klossar hos maken för att sedan bära dem till mig. I det läget hade jag gärna haft ett par händer till för det kom klossar i en rasande fart och var jag inte snabb nog att ta dem så försvann de tillbaka till maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.