Home » Företagare » Oj, jag glömde…
Hund- Bearded Collie

Oj, jag glömde…

Tur att reglerna för #Blogg100 är så generösa att man får ta igen missade inlägg längre fram så det får bli två inlägg någon dag framöver istället. Jag glömde alldeles bort bloggen igår, jag bråkade med en webbsida som jag håller på att göra om så mina tankar var på helt annat håll.

Jag hade stora problem med att logga in på admin-sidan på den webbplatsen och förstod inte alls vad som var fel. Supporten som jag hade kontakt med kom åt sidan utan problem men mina datorer (ja, jag provade naturligtvis på flera datorer och i flera olika webbläsare) kunde inte ens hitta sidan. Till slut insåg jag att felet låg i vår brandvägg för när jag testade på makens jobbdator som har egen VPN-tunnel ut så fungerade det utmärkt. Resultatet blev att jag kopplade upp min dator till 4G via telefonen istället och då kunde jag jobba på.

I dag har det varit jobb också, trots röd dag. På förmiddagen hade jag privatlektion, sedan var det bokföring innan det var dags för hundkurs på kvällen. Egentligen skulle det inte ha varit kurs i dag, men det var den gruppen som jag fick ställa in för ett par veckor sedan då det regnade och eftersom ingen var bortrest så tog vi igen det i dag istället.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.