Home » Hund » Passivitetsträning för både hund och matte
Golden retriever sover i soffan

Passivitetsträning för både hund och matte

Det är inte ofta jag blir ordentligt sjuk men den här gången fick jag ställa in allt och bara krypa ner i sängen. Jag antar att man kan få influensa även mitt i sommaren eller om det var någon snarlikt virus- vad vet jag? Sovit har jag gjort i alla fall, mer eller mindre nonstop i flera dygn. Febern har gått upp och ner och jag har frusit under dubbla täcken för att en stund senare vakna dyblöt av svett.

Maken som drabbades av samma sak för en vecka sedan har fått hålla ställningarna så gott han har orkat. Katterna går det ingen större nöd på, de sover gärna men Gösta tyckte först att det var lite tråkigt. Han har därför hämtat kuddar, filtar, grytlappar (hrrrmmm… som han har varit uppe på köksbänken och hämtat 😯 ), tidningar och annat löst som han har hittat. Men jag tröstar mig med att han väl bara ville mig väl  😉 . Han tyckte väl att jag behövde en kudde till eller en tidning att läsa…

Men så småningom kopplade även han av, så han har gjort mig sällskap, vilt snarkande i sovrummet med alla fyra tassarna i vädret och en tross i munnen. Nu börjar mina krafter återkomma så smått så jag hoppas snart vara tillbaka på banan igen. Då ska jag och Gösta återuppta träningen i att få till ett snyggt avlämnade av dummies (och inga grytlappar!).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.