Home » Hund » Så mycket underliga saker det finns!
Golden retriever med leksak i munnen

Så mycket underliga saker det finns!

Hej! Jag heter Gösta och har flyttat hit till de här människorna och här trivs jag riktigt bra! Men de har flera konstiga saker som springer runt och säger mjau, matte kallar dem visst för katter. Den där svarta katten Tessan kan jag kanske bli kompis med, vi har t.o.m delat både säng och soffa några gånger.  😀  Men när jag försöker tala om att hon är rätt okej genom att slicka henne på huvudet så vill hon plötsligt inte vara med längre, undrar varför?  😕

De där andra två katterna vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om ännu, de ligger helst så högt upp att jag inte når dem. Men Piffi har börjat komma ner ibland och då brukar vi nosa på varandra. Men husse och matte säger att jag inte får jaga henne – konstigt!

Katterna Piffi och Stina uppe på köksskåpet

Just nu är det så mycket som är nytt för mig så jag blir så trött till kvällen men då får jag sova i husse och mattes sovrum och det känns tryggt. Här hemma finns det en stor platt sak som det ibland springer en massa djur på, jag ser och hör dem men de luktar ju inte?! Jag brukar titta riktigt noga men jag kan inte riktigt bestämma mig för om de finns på riktigt eller inte…

Och igår fick jag följa med matte och hälsa på en tant som kallade sig för mattemor. Hon var snäll för jag fick ett tuggben av henne men hon hade en mycket konstig hund i ett av rummen! Den såg precis ut som mig och både matte och mattemor fanns också på två ställen! Jag försökte att inte titta på hunden men då tittade den också bort och när jag lade mig ner så gjorde den samma sak- mycket konstigt!

När vi sedan skulle åka hem, gick vi in i ett rum där ena väggen började röra på sig?! När vi sedan gick ur det rummet var vi plötsligt vid porten och på väg ut, jag undrar hur det gick till??? Det där rummet måste jag nog undersöka några gånger till…

Av matte har jag fått en jättefin bläckfisk som jag får bära runt på, den gillar jag! Den grymtar när jag biter i den men matte säger att jag bara får bära den, inte ligga och tugga sönder den.  🙄

/Gösta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*