Home » Företagare » Sista dagen i dubbel bemärkelse…
De två hundkompisarna Lucas och Astra
Lucas & Astra

Sista dagen i dubbel bemärkelse…

I dag går Blogg100-utmaningen i mål, 100 inlägg på lika många dagar och jag lyckades hänga med till slutet! Vissa dagar har det känts svårt att skriva om något medan det andra gånger inte har varit något problem alls. Vi får se hur jag gör i fortsättningen, jag kommer att fortsätta skriva men om det blir varje dag vet jag ännu inte. Hur många av de drygt 300 personerna som antog utmaningen, lyckades fullfölja det hela vet jag inte. Jag har i alla fall sett i Facebookgruppen att det är flera som inte orkade hela vägen.

Sista dagen i dag var det också för Lucas, som jag tidigare var dagmatte åt. Hans ägare fick i vintras veta att han hade tarmcancer men de visste då inte hur länge han skulle klara sig med medicinering. Nu gick det inte längre utan han fick somna in för gott. Antalet hundar som Astra umgicks med minskar drastiskt men de flesta börjar ju också bli mellan 8 och 11 år gamla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*