Home » Företagare » Slutkörd hund, matte och husse
Katten Stina rullar i en kartong som luktar kattmynta
Stina rullar i kartongen som luktar kattmynta

Slutkörd hund, matte och husse

Även om det inte märks så mycket här i bloggen så pågår det aktiviteter här hemma hela tiden. Julhandeln har börjat så nu gäller det att hela tiden hålla butikens lagersaldo uppe. Dessutom har vi fått hemma flera nya varor som ska fotograferas, prissättas, ges artikelnummer och läggas ut i butiken. Lyckan för våra katter var när vi fick hem en stor kartong med 7 kg kattleksaker fyllda med kattmynta!  Då gällde det att snabbt kontrollera att antalet stämde med följesedeln för att sedan lägga in leksakerna i ett skåp, annars försvann katterna med något i munnen.  😛

Men även kartonger brukar vara populära att leka i och luktar den dessutom kattmynta så blev till och med Tessan intresserad! Hon som annars brukar sitta lite på avstånd och titta på när de andra leker. Alla tre katterna turades om att snurra runt och kråma sig i kartongen så stackars Gösta började fundera på vad som hade tagit åt dem… han fattade ingenting så han var fram flera gånger och nosade, gnällde och puttade på dem. Men inte slutade katterna för det.

Maken är inne i slutfasen av sitt anbudsjobb just nu, vilket har inneburit att han är utomlands och jobbar från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Just nu är han bara hemma över helgerna innan han åker iväg igen. Men om ett par veckor tar han semester!

Eftersom jag också har kurs ibland måste Gösta vara ensam hemma och det kan bli mellan 2,5 till 3 timmar i sträck. Är han då inte trött så kommer jag garanterat att mötas av söndertuggade tidningar, kartonger eller vedträn när jag kommer hem igen. Därför kör jag lite extra träning med honom de dagar jag ska iväg.

I går lade jag två spår till honom på lunchen, vi körde lite apporteringsträning i trädgården, han fick sin mat i dogpyramiden samt att han fick leta reda på ett antal godisbitar som jag hade gömt i huset straxt innan jag skulle gå. Jag har också börjat bära ut alla mina träningssaker till bilen redan några timmar innan jag åker så blir det inte så uppenbart att jag ska iväg med alla roliga saker. Så när jag kom hem i går kväll låg han och sov så gott i hallen, han hade hämtat min gamla tygsko som numera är hans leksak och lagt den bredvid sig. I övrigt hade han inte rört någonting. Det märks att han faktiskt är trött idag också, han åt sin frukost efter morgonpromenaden sedan gick han och lade sig att sova.

Nu är det hög tid att återgå till Photoshop och redigera bilder som ska ut i butiken innan det är dags att väcka Gösta för en lunchpromenad.  😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.