Home » Hund » Spårat i dag
Welsh springer spaniel med lill-husse

Spårat i dag

Den här helgen har varit lite jobbig, husse och matte har kört hårt med mig! I går åkte vi till Björnön och tog en promenad där, husse och matte ville tydligen njuta av vårvädret, tror jag.  😎

Vitsippor och vårlök blommar

I dag fick jag vänta lite längre på min morgonpromenad, men det gjorde jag så gärna eftersom att jag såg att alla spårsaker höll på att plockas fram 🙂  . Men nog höll jag koll på var husse och matte befann sig så att de inte glömde ta mig med ut.

Matte hade tydligen spårkurs för när vi kom bort mot parkeringen kom det flera bilar med hundar i och de parkerade där allihopa. Så vi blev sex hundar med en hel drös hussar och mattar. För säkerhets skull så började jag att tala om att det var jag som hade befälet, det förstod allihopa ganska snart så sen blev det lugn och ro i gruppen.

Den här gången hade inte matte tid att titta på mig när jag och husse spårade, vilket ju var lite synd eftersom husse hade lagt ett långt och knöligt spår. Jag fick korsa stora stigen två gånger och göra några vinklar men det klarade jag ju bra- så klart! Men numera räcker det med ett spår för min del, sedan brukar husse och jag passa på att hitta på en massa annat bus i skogen, klättra på stenar, söka godis osv.

Dessutom var det några andra hundägare som tyckte att de skulle promenera igenom skogen där vi var, men det såg jag allt till att de tog en omväg runt oss istället. Inte får de komma och inkräkta på vårat spårområde heller! Tur att jag håller ordning på alla 😛  .

Men fyra timmar i skogen är jobbigt, även om jag passade på att vila lite när husse fikade. Jag har ju ändå fyllt 10 år så då får man vara lite trött. Jag fick lägga mig och vila några gånger på hemvägen också, nästa gång tror jag att jag ska försöka få husse att ta bilen dit så att jag slipper gå tillbaka. Nu är jag sååå trött att jag knappt orkade lyfta på ögonlocket när matte passerade mig i min soffa. Husse pratade visst om att det snart var dags för kvällspromenaden, men den får han nog ta själv- JAG stannar inne!

//Astra

Trött hund sover i soffan

Stör mig inte- jag sover!!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.