Home » Hund » Start av ny valpkurs
Basenji- dock inte samma som är på valpkursen

Start av ny valpkurs

Nog får jag en stor längtan efter en hund när jag nu har startat en ny valpkurs! Ett stort gäng valpar mellan 4-6 månader gamla, nyfikna på världen och med förväntansfulla ägare.

Så här första gången tar jag det alltid lite lugnare eftersom allt är så nytt för hundarna och det märks att de har svårt att fokusera på sina förare när det är så många lekkompisar runt omkring. I just denna grupp har jag dessutom två kullsyskon med varsin ägare och även om de inte jobbade bredvid varandra så försökte valparna ändå försöka smita bort till sitt syskon  😉 . Brorsan eller syrran var allt den bästa lekkompisen man kunde tänka sig!

Men det blev kallt på kvällen, vi hade 26 grader på dagen och jag satt ute och åt lunch men när jag gick iväg till kursen var det bara 12 grader så det hade suttit bra med en jacka också, inte bara en tjock tröja. Snacka om snabba väderomslag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.