Home » Hund » Utflykt på nationaldagen
Sveriges flagga vajar på sin stång

Utflykt på nationaldagen

Yngste sonen och hans tjej, TH hade planerat in en utflykt med oss till förra helgen, men eftersom Astra blev sjuk så sköt vi på den till idag. Vi tog en sväng till norra delen av stor-Stockholm där jag är uppvuxen och där jag och maken bodde när vi hade träffats. Astra fick så klart följa med och även om det blev en del bilåkande så fick hon komma ut flera gånger på olika ställen och nosa. Det är mental stimulans för henne nu när hon inte orkar med lika mycket som annars.

Det blev också en avstickare till Wenngarns slott utanför Sigtuna, där det hölls hopptävlingar visade det sig. Efter kaffe och räksmörgås tog vi en sväng i parken och kikade även lite på alla fina hästar.

Hopphästar

 

Astra kollade in russen som gick i en hage lite grann annars brydde hon sig inte så mycket om hästarna. Hon var mer fokuserad på alla dofter. Det fanns en hel del hundar där också men vi höll oss lite på avstånd från dem, det kändes lugnast. Hon dricker väldigt mycket vatten just nu, vilket bara är bra och när vi hittade en utställd vattenskål drack hon ur hälften av allt vatten! Hon som annars brukar vara väldigt kräsen med att dricka ur samma skål som andra.  😉

 

 

Hunden Astra kollar in hästarna

På hemvägen tog vi en sväng förbi Kungsbyn för en fika och även där var ju Astra med ute och kollade läget. Eftersom regnet hängde i luften var det ganska folktomt men inte gjorde det oss något.

Sonen behövde inte vänta länge på sällskap ;)

Sonen behövde inte vänta länge på sällskap 😉

 

Hunden Astra

 

 

Närbild på hunden Astra

Det blev en bra dag för oss alla och Astra är nu nöjd och trött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*