Home » Företagare » Valpar, kurser och en massa annat
Valp av rasen Japansk spets

Valpar, kurser och en massa annat

Sista tiden har varit minst sagt hektisk. Valpkurser tre dagar i veckan, privatträningar, beställningar från webbutiken och nya produkter som ska fotograferas och tas hand om. Dessutom är det ju den tiden på året då det anordnas en massa roliga aktiviteter i stan också.

Inte så att jag klagar, det gör jag definitivt inte! Det mesta är roligt men det gör också att bloggen inte riktigt hinns med i den utsträckning som jag skulle vilja.

Jag har varit och hälsat på Gunilla som har kenneln Wellnes dogs och som föder upp Japansk spets, för att få ”låna” hennes valpar som fotomodeller. Valparna har hunnit bli 6,5 veckor gamla och tumlade runt på gräsmattan. Men eftersom sommaren har gjort intåg rejält med nästan 30 graders värme så orkade de inte med så långa stunder innan de somnade i skuggan igen. Bedårande söta förstås- som de flesta valpar, men Gunilla är en seriös uppfödare som inte säljer sina hundar till vem som helst. Hon tar noga reda på hur de blivande valpköparna tänker sig tillvaron med sin ev. blivande hund. Bra, tycker jag!

Valp biter i fingrarana

Astra är bättre i sin lunginflammation, hon har fått sluta med antibiotikan, men fortsätter med lite mer Ventoline som vidgar luftrören och Bisolvon som är slemlösande. Fortfarande så hostar hon lite men det kan ju lika gärna vara astman som gör sig påmind. Men nu tar värmen hårt på henne så det blir flera pauser i skuggan när vi är ute. Knäpp som hon är vill hon ju inte dricka vatten när vi är ute, det har hon aldrig velat. Hon kan dricka ur Mälaren eller i enstaka fall i en vattenpöl, men inte vattnet som vi tar med ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.