Home » Hund » Vår, blommor och kliande ögon
Balkansippor i blom

Vår, blommor och kliande ögon

Aldrig är man nöjd! Nu när solen och värmen äntligen börjar komma och det är läge att gå ut och njuta av trädgård och natur så slår min pollenallergi till med full kraft. Jag har varit allergisk ända sedan jag var liten, då var det inte så vanligt med allergier och jag fick gå hos en läkare på Karolinska sjukhuset som också forskade inom ämnet. Så jag har väl kanske varit med och bidragit till dagens kunskap 😉 . Under min uppväxt hade jag det ganska jobbigt med allergin och den tidens mediciner gjorde mig väldigt trött så det har blivit bättre under årens lopp. Vissa år passerar våren ganska obemärkt förbi medan andra är betydligt värre. I år tycks det vara ett av de sämre åren för nu kliar det rejält i ögonen och halsen trots att jag har tagit mediciner i förebyggande syfte under flera veckor redan.

Helgen har gått åt till jobb, även om det är roligt sådant. I går hade jag spårkurs och idag har jag haft både privatlektion för en nybliven hundfamilj och lydnadskurs. Däremellan har jag skrivit färdigt nyhetsbrevet som precis har skickats ut till drygt 5600 prenumeranter. Så även om mitt skrivbord just nu skulle behöva en rejäl städning, varav säkert hälften av alla papper som ligger där kan kastas så tänker jag nu ta ledigt resten av kvällen…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.